Nieuws motorvliegen

We hebben drie Cessna-172's en één PS28-Cruiser.

Leden kunnen direct reserveren via:

 

U huurt al een PS28 Cruiser v.a. €113,40-p.u.
en een Cessna 172 D v.a. €161,40-p.u.
Lees onze voorwaarden.  

 

Leden kunnen ook naar onze ledenportal, of onze facebookgroep.

 

--------------------------------------

Verder nieuws:

Het is een traditie aan het worden dat veel Nederlandse vliegvelden op de langste dag tot laat in de avond open blijven. Ook dit jaar doen vele vliegvelden weer mee. Als de weergoden ons goed gezind zijn, dan wordt het supergezellig met prachtige vergezichten en vliegtuigen badend in het avondrood. Dat vraagt om een uitstapje! Zien we jullie allemaal op het terras van restaurant Take Off?

Menigeen die liefhebber is van de vliegsport zal wel eens hebben gemijmerd over een bucket-list beleving. Bijvoorbeeld zelf de wereld rond vliegen.  
Travis Ludlow, 18 jaar, doet het gewoon! Hij vertrekt op 29 mei 2021 vanaf Teuge om daarna aan zijn reis om de wereld met de N5010, een Cessna 172, te beginnen. Vandaag maakte Travis een korte lokale vlucht. Als kleine blijk van waardering voor zijn onderneming, werd hij na de start direct gevolgd door de OE-ALG die special overkwam vanaf Lelystad, de PH-VES (MAF/MATC), TGM (SAS) en CVT (Vliegclub Teuge). De vliegtuigen vlogen onder andere in formatie over de landingsbaan. In onze CVT had Dick Toes de controls, onder toeziend oog van Jan Voigt.