Motorvliegclub Teuge

We hebben drie Cessna-172's en één PS28-Cruiser.

Leden kunnen direct reserveren via:

 

U huurt al een PS28 Cruiser v.a. €113,40-p.u.
en een Cessna 172 D v.a. €161,40-p.u.
Lees onze voorwaarden.  

 

Leden kunnen ook naar onze ledenportal, of onze facebookgroep.

 

--------------------------------------

Verder nieuws:

De gezamenlijke belangenorganisaties voor de General Aviation (vrij vertaald: vluchten met vliegtuigen voor maximaal 20 passagiers) hebben Mark Harbers, minister van Infrastructuur en Waterstaat, uitgenodigd voor een werkbezoek. De minister heeft aan dit verzoek gehoor gegeven. 

Op maandag 22 augustus 2022 is minister Harbers op vliegveld Teuge ondergedompeld in de wereld van de zgn. kleine luchtvaart. Vliegclub Teuge heeft de minister mogen laten zien wat zweef- en motorvliegen in verenigingsverband inhoudt. Leden van de Zweef- en Motorvliegafdeling informeerden de minister vol enthousiasme over onze mooie sport. Onze ledencommissaris van de motorvliegafdeling, Flip de Granada, kon het niet laten de minister uit te nodigen lid te worden van onze vliegclub. Een kijkje in de cockpit van de PH-VTA is dan natuurlijk pure reclame. Dus, wie weet!

 

Het is een traditie aan het worden dat veel Nederlandse vliegvelden op de langste dag tot laat in de avond open blijven. Ook dit jaar doen vele vliegvelden weer mee. Als de weergoden ons goed gezind zijn, dan wordt het supergezellig met prachtige vergezichten en vliegtuigen badend in het avondrood. Dat vraagt om een uitstapje! Zien we jullie allemaal op het terras van restaurant Take Off?